RS: Učesnike regate napali stršljenovi, jedan u urgentnom

Roj stršljenova napao je učesnike Savske regate prilikom prilaska Ostojićevu, gde su pravili pauzu, pri čemu je povređeno više desetina osoba.

Izvor: B92

Nedelja, 31.07.2016.

17:29

Default images

To je javio portal infobijeljina.com koji saznaje da su opasni insekti verovatno bili u stablu u čijoj blizini su naišli učesnici regate, pa je buka, pretpostavlja se, uznemirila stršljenove i oni su počeli da napadaju.

Ova drama odigrala se oko 14 časova, a reporter portala javio je da su ekipe Službe hitne pomoći bijeljinskog Doma zdravlja povređenima odmah ukazali medicinsku pomoć.

"Nekoliko ljudi je bilo dosta kritično, ali su svi, koliko ja znam, dobro nakon ukazane prve pomoći. Nemam informacija da je iko životno ugrožen", rekao je direktor bijeljinske Bolnice Siniša Maksimović.

Prema informacijama kojim raspolaže oavj portal, jedan muškarac je prebačen na urgentni centar Bolnice u Bijeljini.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: