N1: Obezbeđenje na Adi udaljilo migrante s kupališta

Obezbeđenje gradskog preduzeća "Ada Ciganlija" udaljilo je grupu mladića iz Avganistana s beogradskog kupališta.

Izvor: Beta

Nedelja, 31.07.2016.

22:09

N1: Obezbeđenje na Adi udaljilo migrante s kupališta

Razlog za to je, kako su naveli iz tog preduzeća, nepoštovanja pravila kupališta, javila je televizija N1.

Kako je rečeno za N1 u tom preduzeću, služba obezbeđenja "Ade Ciganlije" je "reagovala na poziv posetiteljke sa detetom koja se žalila na nedolično ponašanje grupe mladića na makiškoj strani" kupališta.

"Uz konsultaciju sa spasiocima koji su takođe bili prisutni na svojim kulama ustanovljeno je da grupa mladića nije poštovala Pravila ponašanja na kupalištu na Adi Ciganliji. Kako se neprijatna situacija ne bi ponavljala tokom celog dana obezbeđenje je zamolilo grupu mladića da se udalje sa tog dela plaže", rečeno je u Adi, a preneo je N1.

TV N1 je navela da se ta informacija pojavila juče, a da o tom događaju ništa nisu uspeli da saznaju u gradskim službama.

U beogradskim parkovima, kod Glavne autobuske stanice i Ekonomskog fakulteta oko podneva danas je bilo oko 200 migranata koji su ostali zaglavljeni u Srbiji posle zatvaranja mađarske i hrvatske granice.

Po nesnosnoj vrućini uglavnom leže na zemlji, a spas od tropskih temperatura pokušavaju da pronađu u senci drveća ili ispod montažne garaže. Pomoć i sve potrebne informacije mogu da dobiju na Info -ultu na dolaznom peronu Autobuske stanice, gde im volonteri dele hranu i vodu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

42 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

21 h

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

1 d

Podeli: