Đukić Dejanović: Nisam premijer,ali Dačić dobro radi posao

Vlada Srbije biće formirana u zakonskom roku, dakle u avgustu, rekla je funkcionerka SPS Slavica Đukić Dejanović.

Izvor: B92

Subota, 30.07.2016.

19:59

Đukić Dejanović: Nisam premijer,ali Dačić dobro radi posao
Foto: Tanjug

Ona je dodala da je SPS, odnosno koalicija, u dva navrata o tome vodio zvanične razgovore sa mandatarom Aleksandrom Vučićem.

"Bilo je reči o programskim temama, o prioritetima buduće Vlade unutar zemlje, ali i o prioritetima spoljne politike. Dve strane su se složile da započeti trendovi prethodne Vlade treba da budu produbljeni i nastavljeni", kaže ona za Sputnjik.

Na pitanje da li to znači da će SPS biti deo nove Vlade, ona odgovara "da zvaničan i konkretna poziv nije stigao, ali ako me pitate da li očekujemo, reći ću vam da mislimo da bi bilo dobro da nastavimo da dajemo podršku Vučiću, SNS-u i koaliciji oko njega na daljem putu realizacije započetih zadataka".

Upitana da li očekuje da Ivica Dačić nastavi da vodi MSP ili je u opciji odbrana, ona kaže:"Ivica Dačić jako dobro radi svoj posao i u ovom trenutku bio bi prosto greh da ga ne nastavi. Ali ja nisam premijer."

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: