DJB pokrenuo akciju "Pitaj Vučića, reci mu u lice"

Pokret "Dosta je bilo" pokrenuo je akciju "Pitaj Vučića, reci mu u lice" u kojoj građani na društvenim mrežama mogu da daju predloge pitanja za Vučića.

Izvor: Beta

Nedelja, 29.05.2016.

15:34

DJB pokrenuo akciju

"Delegacija pokreta ići će da razgovara sa mandatarom Vučićem, ako on smogne hrabrosti da nas pozove, kao što je najavio. To je prilika i da nam građani kažu šta bi želeli da pitamo ili kažemo Vučiću”, saopštio je pokret.

Kako navode, "zato pokrećemo akciju i pozivamo građane da nam u komentarima na sajtu, Fejsbuku i Tviteru daju predloge. Pitanja i poruke koja dobiju najviše lajkova prenećemo mandataru".

"Dosta je bilo" je pozvao Vučića da omogući da mediji snimaju sve razgovore sa stranačkim delegacijama i najavio da će na razgovor s Vučićem poneti tužbu koju je lider pokreta Saša Radulović podneo protiv njega pre dve godine, "jer sudski pozivar ne može da pronađe Vučića u Nemanjinoj 11 evo već dve godine, da mu je uruči".

Pokret je najavio i da će Vučića pitati za, između ostalog, "izbornu krađu", rušenje objekata u Savamali, njegovo radno iskustvo, zašto je posle Parade ponosa "priveo i ispitivao" policajce sa kojima se njegov brat sukobio i da li razume da je to zloupotreba službenog položaja, koja je njegova uloga u hapšenju vlasnika Delta holdinga Miroslava Miškovića, "za medijski mrak i upravljanje RTS-om, RTV-om, Pinkom, Informerom, Kurirom, Tanjugom i Teleprompterom".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare

5 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: