Novinarki Studija B zasmetalo pitanje upućeno premijeru

Tokom postavljanja pitanja premijeru Vučiću o rušenju u Savamali novinarka Studija B dobacila je “Dokle više to insistiranje na Hercegovačkoj ulici”.

Izvor: B92

Sreda, 11.05.2016.

15:15

Novinarki Studija B zasmetalo pitanje upućeno premijeru
Foto: Tanjug

Pitanje premijeru postavio je novinar “Insajdera”, a na njihovom portalu se navodi da su posle negodovanja novinarke Studija B reagovali ostali novinari, kao i zaposleni u pres-službi Vlade Srbije.

Osim toga, Vučić je tu rekao “Ne brinite, ja ću da odgovorim”.

Takođe, naveo je da je siguran da država ne stoji iza rušenja u Savamali.

"Država, siguran sam, ne stoji. A ako stoji neko, taj je kompletan idiot i taj treba da odgovara zato što bih lično učestvovao hrabro i ponosito, zato što bih rekao 'uradite to', jer bih sigurno napravio nešto mnogo lepše i bolje. Ko god je učestvovao taj je kompletan idiot", rekao je Vučić.

Ovo nije prvi put da novinari Studija B negoduju zbog pitanja kolega.

Tako je na pitanje novinarke B92 ministru pravde o padu vojnog helikoptera novinarka Studija B rekla: "Dokle više ta pitanja".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

33 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: