"Možda ministarstvo manje, ne znaju ni Nebojša, ni Zorana"

Lider SNS Aleksandar Vučić je rekao da će buduća vlada imati možda jedno ministarstvo manje, ali i da o imenima ne znaju ništa ni njegovi najbliži saradnici.

Izvor: B92

Sreda, 11.05.2016.

12:52

Foto: Tanjug

"Nisam ništa rekao ni Nebojši (Stefanoviću), ni Zorani (Mihajlović). Za desetak dana biće gotovi plan i program, jer je to najvažnije i toga se držim kao pijan plota", rekao je Vučić.

Vučić je rekao da će neki ministri ostati u vladi i da će se tako otvoriti "mesta u stranci" za neke druge, mlađe ljude.

Lider naprednjaka je na pitanje da li će u vladu pozvati i Čedomira Jovanovića i Nenada Čanka rekao da će "zvati sve", ali da mediji ne bi trebalo da pokušavaju da konstruišu neke teme.

Na pitanje o odluci Rasima Ljajića da se kandiduje na predsedničkim izborima, Vučić je rekao da će lider SDPS svakako biti deo nove vlade.

"To je njegova lična stvar. Imam puno poverenje u njemu i želim mu svu sreću. Predsedničkim izborima ću se baviti mesec dana pred same izbore i ne duže od toga", kazao je Vučić, istakavši da pre toga ima dosta važnog posla da se uradi.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 7

Pogledaj komentare

7 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: