NS: Opozicija želi ukrajinski i makedonski scenario

Nova Srbija navodi da je protest opozicije u Beogradu pokazatelj da je umesto poštovanja izborne volje građana cilj opozicije politička destabilizacija Srbije.

Izvor: Tanjug

Subota, 30.04.2016.

16:58

NS: Opozicija želi ukrajinski i makedonski scenario
Foto: Tanjug

Osim toga, kako navode, opozicija želi da stvori ukrajinski i makedonski scenario.

"Posle izbora na kojima je koalicija oko SNS ubedljivo pobedila i na kojima je RIK u skladu sa Zakonom ukazivao na nepravilnosti utvrđene na pojedinim biračkim mestima, opozicija vršši nedopustiv pritisak, uključujući i fizičko nasilje prema članici RIK-a", navodi se u saopštenju NS.

Za Novu Srbiju su očuvanje mira, političko-ekonomska stabilnost i nastavak reformi prioriteti državne politike Srbije koju su ubedljivo potvrdili i građani Srbije podržavajući listu "Aleksandar Vučić - Srbija pobeđuje", poručila je ta stranka.

Opozicija održala protest zbog sumnje u izbornu krađu ispred stare zgrade Skupštine u Ulici kralja Milana, u kojoj su prostorije Republičke izborne komisije.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare

5 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: