PS: Peti oktobar se neće ponoviti

Beograd -- Pokret socijalista poručio da će izborna volja građana Srbije biti zaštićena i da se petootobarsko nasilje neće ponoviti koliko god to pojedinci priželjkivali.

Izvor: Tanjug
Podeli

"Cilj naprasne ljubavi Bojana Pajtića, Saše Radulovića, Sande Rašković Ivić, Borisa Tadića i ostalih jeste izazvanje nestabilnosti u zemlji i osporavanje izbornog procesa", ocenio je PS u saopštenju ističući da stranke koje su na vlast 2000. godine došle nasiljem sada opet prete ulicom.

Oni podsećaju da su tokom predizborne kampanje više puta upozoravali da će se celokupna "cenzus opozicija" ujediniti ako dobije i jedan glas više, dodajući da se može videti da su se ujediniki iako su dobili stotine hiljada glasova manje.

"Koalicije od kojih ni jedna nije osvojila preko 6 odsto gladova osporavaju pobedu koaliciji koja je osvojila preko 48 odsto glasova. Stranke koje su 2000. godine na vlast u Srbiji došle nasiljem i paljevinama, sada opet prete ulicom. Izborna volja građana Srbije će biti zaštićena i petootobarsko nasilje se neće ponoviti koliko god to pojedinci priželjkivali", poručio je PS u saopštenju.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 275 idi na stranu