“Čudo iz Kraljeva”: Lokalni front ušao u parlament

Grupa građana iz Kraljeva okupljena pod imenom Lokalni front saopštila je da su prebrojali glasove sa oko 60 odsto biračkih mesta i osvojili 7 procenata.

Izvor: B92

Ponedeljak, 25.04.2016.

02:04

“Čudo iz Kraljeva”: Lokalni front ušao u parlament

Kako navode, broj će malo i odstupiti do kraja prebrojavanja, “ali jedno je sigurno”.

“U Kraljevu će pristojni i obrazovani ljudi konačno imati svoje predstavnike u gradskoj skupštini”, navodi se na Fejsbuk stranici Lokalnog fronta.

Osim toga, oni su na tom statusu stavili heštegove #mogućeje i #čudoizkraljeva.

Za sebe kažu da su slobodnomisleći građani i građanke Kraljeva organizovani u u široku asocijaciju pod nazivom Lokalni front, kao i da su okupljeni oko zajedničke ideje i borbe za dekorupciju društva, strogo poštovanje zakona i procedura u radu svih organa lokalne uprave, javnih preduzeća i institucija grada.

“Zalažemo se za apsolutnu transparentnost i dostupnost informacija predviđenih zakonom, kako o načinu odlučivanja pri realizaciji konkursa za zapošljavanje, tendera, javnih nabavki i i svih drugih informacija od javnog značaja. Pratimo rad službenika da procenimo da li su sposobni i dostojni da nam služe. I mi ćemo služiti. Svojim sugrađanima i svima koji žele da njihov život učine kvalitetnijim i dostojanstvenijim”, navodi se na njihovoj Fejsbuk stranici.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

24 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: