“Čudo iz Kraljeva”: Lokalni front ušao u parlament

Kraljevo -- Grupa građana iz Kraljeva okupljena pod imenom Lokalni front saopštila je da su prebrojali glasove sa oko 60 odsto biračkih mesta i osvojili 7 procenata.

Izvor: B92
Podeli

Kako navode, broj će malo i odstupiti do kraja prebrojavanja, “ali jedno je sigurno”.

“U Kraljevu će pristojni i obrazovani ljudi konačno imati svoje predstavnike u gradskoj skupštini”, navodi se na Fejsbuk stranici Lokalnog fronta.

Osim toga, oni su na tom statusu stavili heštegove #mogućeje i #čudoizkraljeva.

Za sebe kažu da su slobodnomisleći građani i građanke Kraljeva organizovani u u široku asocijaciju pod nazivom Lokalni front, kao i da su okupljeni oko zajedničke ideje i borbe za dekorupciju društva, strogo poštovanje zakona i procedura u radu svih organa lokalne uprave, javnih preduzeća i institucija grada.

“Zalažemo se za apsolutnu transparentnost i dostupnost informacija predviđenih zakonom, kako o načinu odlučivanja pri realizaciji konkursa za zapošljavanje, tendera, javnih nabavki i i svih drugih informacija od javnog značaja. Pratimo rad službenika da procenimo da li su sposobni i dostojni da nam služe. I mi ćemo služiti. Svojim sugrađanima i svima koji žele da njihov život učine kvalitetnijim i dostojanstvenijim”, navodi se na njihovoj Fejsbuk stranici.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 275 idi na stranu