Zaharijev o Mihajlovićevoj: Nije bio blokiran put

Predsednik opštine Bosilegrad Vladimir Zaharijev negirao je da je s grupom građana blokirao put prilkom dolaska potpredsednice SNS Zorane Mihajlović.

Izvor: B92

Petak, 08.04.2016.

15:13

Zaharijev o Mihajlovićevoj: Nije bio blokiran put
Foto: Tanjug

Zaharijev je rekao Beti da je s grupom građana čekao pored puta da Mihajlovićeva, koja je potpredsednica Vlade dođe kako bi, ako želi, razgovarali o problemima s prodajom benzinske pumpe i snabdevanju naftom te opštine.

"Kada su stigli u koloni vozila, stali su i Mihajlović je izašla i rekla nam da zakon mora da se poštuje", rekao je on dodavši da je potom Mihajlovićeva otišla u stranačke prostrorije ,pa u centar Bosilegrada na predizborni sup.

Zaharijev je naveo i da "nije bilo nikakve blokade puta", što se može videti i na televizijskim snimcima, a da iza svega stoje funkcioneri SNS iz Vranja koji misle da će tim da dobiju izbore.

"Da smo blokirali put, kako bi mogla da ode u stranku pa u centar opštine? A što se tiče izbora, narod će tu reći šta misli o svakom od nas", rekao je on.

Pres -lužba Mihajlovićeve saopštila je prethodno da je Zaharijev zaustavio kolonu vozila na ulazu u Bosilegrad, gde se nalazi pumpa, čiju privatizaciju on osporava.
U saopštenju je navedeno da je Mihajlovićeva pozvala Zaharijeva, koji je bivši član Demokratske stranke Srbije a sad ima svoju stranku Prirodni pokret, da ne blokira ulaz u Bosilegrad i da ne pravi "geto" od tog mesta.

Ona je navela da će se situacija vezana za privatizaciju pumpe rešiti, ali da Zaharijev mora da poštuje zakone i da se ne meša u sudske odluke zarad svoje političke karijere.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: