Vučić naslikan uz Svetu Petku, most i dve fabrike

U znak zahvalnosti za dve fabrike otvorene uz državne subvencije, građani Vladičinog Hana odlučili su se za neobičnu zahvalnicu za premijera Aleksandra Vučića.

Izvor: Južne vesti

Četvrtak, 07.04.2016.

23:14

Vučić naslikan uz Svetu Petku, most i dve fabrike
Foto: Južne vesti

Kako prenosi portal Južne vesti, urađena je umetnička slika na kojoj su, uz dva nova pogona i most, naslikani i premijer Aleksandar Vučić i Sveta Petka.

Fabrika turske kompanije "Teklas automotiv", gde će 400 radnika proizvoditi delove za auto-industriju, kao i pogon makedonskog "Smeltinga" gde će njih 13 praviti elektroopremu otvorene su na svečanosti kojoj je prisustvovao i premijer Aleksandar Vučić.

Kako prenosi portal "Južne vesti", Vučić je rekao da će otvaranje radnih mesta "biti spas ne samo za Vladičin Han i za susednu Surdulicu, već i za Pčinjski okrug i celu Srbiju" i naveo da postoje planovi da "Teklas automotiv" zaposli još 800, a "Smelting" 200 radnika.

Organizatori svečanosti iz lokalne vlasti, koju predvodi SNS, potrudili su se oko svih detalja, prenose "Južne vesti", a okupljenima se obratio i bivši predsednik opštine, poslanik Goran Mladenović, ali mu je Vučić "zamerio zbog političkog govora".

Investitorima i predstavnicima iz vlade su organizatori uručili zahvalnice. Ipak, slika zasada nepoznatog autora, na kojoj su prikazani most koji je simbol ove opštine, premijer Vučić, Sveta Petka i fabričke hale "Teklas automotiv", ostala je na improvizovanoj bini - još u celofanu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

160 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: