"Izjava o bombi svedoči o Vučićevoj hrabrosti"

Ministar pravde Nikola Selaković kaže da izjava premijera Aleksandra Vučića da će Srbima oprostiti bacanje bombe na halu u Zubinom Potoku na Kosovu politička.

Izvor: Beta

Utorak, 05.04.2016.

16:16

Foto: Tanjug

On je rekao da ta izjava svedoči o hrabrosti njegove ličnosti.

"Predsednik Vlade izneo je svoj politički stav, ja ga razumem, jer on je predsednik Vlade ovog naroda i ove države i u skladu sa time se i ponaša u svakoj prilici", kazao je Selaković novinarima u Beogradu posle simboličnog obeležavanja početka primene taksenih maraka za sudske postupke.

On je rekao da je uveren da će "varvarski čin bacanja bombe" nadležni organi rasvetliti u skladu sa zakonskim propisima.

"Ono što je gorka činjenica, sa kojom se suočavama svaki put kada govorimo o Kosovu i Metohiji, je to što organi krivičnog gonjenja nemaju faktičku i formalnu nadležnost", rekao je Selaković.

U sportskoj hali u Zubinom Potoku bačena je bomba nekoliko sati pre nego što je održan miting Srpske napredne stranke na kojem je Vučić govorio. Napadači nisu uhvaćeni, a prema navodima premijera, reč je o Srbima.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare

4 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: