Borislav Stefanović promenio ime u Borko

Lider Levice Srbije Borislav Stefanović promenio je ime u Borko, nakon što mu nije omogućeno da izborna lista bude nazvana Borko Stefanović, saznaje Nedeljnik.

Izvor: B92, Nedeljnik

Sreda, 06.04.2016.

18:29

Borislav Stefanović promenio ime u Borko
Foto: Beta

Sam Stefanović za B92 nije želeo ni da potvrdi, niti da demantuje ovu informaciju.

"Na sve načine su probali da mu obore listu, pa između ostalog nisu dozvolili da se zove Borko Stefanović, iako su ranije na izbore izlazili Velja Ilić i mnogi drugi", rekao je za Nedeljnik izvor blizak Stefanoviću.

Kako saznaje Nedeljnik, Levica Srbije skupila je potpise za listu Borko Stefanović, da bi se kasnije ispostavilo da ona mora da bude nazvana po punom imenu i prezimenu nosioca liste.

"Zato je Stefanović otišao u opštinu i svoje ime promenio u nadimak, po kom je poznat široj javnosti", kaže izvor lista.

Nekadašnji visoki funkcioner Demokratske stranke na izbore izlazi samostalno sa strankom Levica Srbije.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

15 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: