Seksistički komentar predstavnika policajaca VIDEO

Beograd -- Predstavnik Nezavisnog policijskog sindikata Srbije Momčilo Vidojević uputio je seksistički komentar šefici Biroa za medije MUP Biljane Popović Ivković.

Izvor: B92
Podeli

Na konferenciju sindikata, koji nije reprezentativan, došla je i Popović Ivkovićeva, što je bilo dovoljno za okršaj dve strane.

Pre obraćanja Biljane Popović Ivković medijima pred kamerama se dogodila oštra polemika, ona je pitala Vidojevića kako to da je u junu prošle godine prebačen u Beograd na službu, na šta je on odgovorio da je to učinjeno potpuno legalno.

Usledila je polemika “uglas“, posle čega je Popović Ivkovićeva insistirala na tome da dame imaju prednost i da se Vidojević ne ponaša kao džentlmen.

“Čekajte, priča se da vi niste baš sjajni prema damama, ja ne znam koliko je to istina i da li je istina“, rekla je Popović Ivkovićeva.

“Znači hoćete, molim vas... E, to je mene zaista bilo strah... Zato što ja postim i strah me je bilo da mi priđete tako lepi, a znam da biste me to pitali...“, odgovorio je Vidojević.

Nezavisni policijski sindikat Srbije tvrdi da će u policiji zbog racionalizacije biti otpušteno 12.000 ljudi, a pored toga, smanjenje plata i dnevnica su bli razlozi za sazivanje konferencije za medije.

Opširnije u video-prilogu:

strana 1 od 155 idi na stranu