Blic: DS na Vračaru prvi put u koaliciji

DS koja vodi beogradsku opštinu Vračar još od prvih višestranačkih izbora 1990. godine, na predstojećim lokalnim izborima prvi put neće nastupiti samostalno.

Izvor: B92

Sreda, 09.03.2016.

10:53

Default images

Kako piše "Blic", DS će na izbore za Opštinu Vračar izaći u koaliciji sa još tri partije.

Listu "Vračar slobodno" predvodiće bivši predsednik te opštine Branimir Kuzmanović, a na njoj će pored kandidata DS-a, biti i članovi Socijaldemokratske stranke, Liberalno demokratske partije i Levice Srbije.

Kuzmanović nije potvrdio, niti demantovao ovakav sastav liste, već je rekao da na toj listi sigurno neće biti Srpske napredne stranke (SNS) i Socijalističke partije Srbije.

Na Vračaru će, prema pisanju medija, SNS izaći sa listom na kojoj je više visokih funkcionera te partije, medju kojima su ministar pravde Nikola Selaković, direktor kancelarije za Kosovo i Metohiju Marko Đurić, gradski menadžer Goran Vesić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare

4 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: