Kosjerić: Izlila se reka, kuće odsečene od sveta

Petnaestak kuća u zaseoku Dunjići desetak kilometara od Kosjerića odsečeno je od sveta pošto se izlila reka Sečica, piše “Blic”.

Izvor: B92

Nedelja, 06.03.2016.

23:14

Kosjerić: Izlila se reka, kuće odsečene od sveta
Thinkstock

Reka je zatvorila jedini postojeći prilaz ovom naselju u brdima.

Kiša koja petnaest sati istim intenzitetom pada u kosjerićkom kraju izazvala je bujanje Sečice i na putu ka Dunjićima napravila pravo jezero, kaže za ”Blic“ Milijan Stojanić predsednik opštine Kosjerić.

“Ako kiša ubrzo ne stane do ujutro će ovde biti katastrofa. Ponavlja se isti scenario kao maja 2014. godine, očekujemo velike probleme noćas”, ukazuje Stojanić.

U selo Seča Reka, čijim domaćinstvima je prišla Sečica, a iz koga se odvaja put ka Dunjićima, upućena je mehanizacija koja pokušava da pročisti rečno korito.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 7

Pogledaj komentare

7 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

21 h

Podeli: