AMSS upozorava vozače na jak vetar

U košavskom području će duvati pojačan vetar zbog čega se vozači upozoravaju na jače bočne udare, koji mogu biti opasni ako vožnja nije prilagođena prilikama.

Izvor: B92

Ponedeljak, 29.02.2016.

07:45

Default images
Thinkstock

AMSS je apelovao je na vozače da voze oprezno i naročito da obrate pažnju na mostovima i preko nadvožnjaka, gde vetar dostiže najveću brzinu.

Očekuje se pretežno oblačno, toplo i vetrovito vreme, a posle podne će mestimično padati kiša na severu i zapadu, a do kraja dana i u ostalim krajevima.

Duvaće umeren i jak vetar, a u košavskom području i na planinama duvaće vetar sa udarima olujne jačine, južni i jugoistočni, ali će krajem dana i u toku noći oslabiti.

Najviša dnevna temperatura kretaće se od 13 do 18 stepeni Celzijusa, a u Timočkoj Krajini biće oko deset stepeni Celzijusa.

Prema informacijama javnog preduzeća "Putevi Srbije" na deonicama na kojima su započeti radovi, režim saobraćaja je izmenjen i usporen, pa se savetuje vozačima da poštuju postavljenu saobraćajnu signalizaciju, i da brzinu kretanja vozila prilagode datim uslovima na putu.

Zbog radova na redovnom održavanju autoputa E/75 (državnog puta IA reda br 1.) između Umčara i Vodanj, u smeru Beograd- Niš, u periodu od 07.00 do 17.00 časova, saobraćaj će se i danas odvijati preticajnom trakom zbog radova u zoni devijacije petlje Vodanj.

Brzina je na ovom delu autoputa smanjena i ograničena, a radovi su obezbeđeni adekvatnom privremenom saobraćajnom signalizacijom i opremom.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: