Jedna lista na stolu, Mićunović prvi

Demokratska stranka, Socijaldemokratska stranka i Liberalno demokratska partija na stolu imaju dogovor o jednoj listi, saznaje B92.

Izvor: B92
Podeli

Prema saznanjima B92, u igri je opcija da prvi na listi bude Dragoljub Mićunović, kao i da lista nosi naziv Demokratska Srbija-DS-LDP-SDS. Razgovori se nastavljaju.

Kako saznajemo u DS, "jedna lista jeste na stolu, ali daleko od toga da je dogovorena". Nakon sastanka u prostorijama LDP, tri strane će se ponovo sastati 24h kasnije - u nedelju.

Prema saznanjima B92, na novom sastanku će se "usaglašavati tehnički dogovor", a za stolom će biti Dušan Elezović (DS), Goran Bogdanović (SDS) i Nenad Milić (LDP).

Predsednik LDP Čedomir Jovanović nije želeo za B92 da govori o detaljima održanog sastanka, samo nam je kratko rekao da će o izlasku na izbore on, Tadić i Pajtić govoriti u ponedeljak na zajedničkoj konferenciji za novinare.

Nešto kasnije, lider demokrata Bojan Pajtić je na Tviteru potvrdio da će u nedelju pregovori biti nastavljeni.

Za B92 je i lider SDS Boris Tadić rekao da "još nije postignut nikakav dogovor" i naveo da je poslednji rok za tako nešto ponedeljak u podne.

Na Tviteru se oglasio i Kenan Hajdarević iz LDP kratkom porukom "Tačno je".

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 215 idi na stranu