Šef odbora SNS iz opštine Doljevac prešao u Dveri

Šef odborničke grupe Srpske napredne stranke (SNS) u opštini Doljevac Nenad Stojiljković od danas je član pokreta Dveri.

Izvor: Beta

Petak, 26.02.2016.

13:44

Default images

Stranku je napustio zbog, kako je naveo, ulaska naprednjaka u koaliciju sa ljudima iz kriminalnog miljea.

Kako je saopšteno na današnjoj konferenciji za novinare, Stojiljković je rešio da napusti SNS i pristupi Dverima nakon nedavnog kolektivnog učlanjenja u SNS predsednika opštine Doljevac Gorana Ljubića Mađarca i svih 26 odbornika vladajuće odborničke grupe "Pokret za jug".

"13. februara na tribini SNS-a u prisustvu potpredsednika stranke Bratislava Gašića ozvaničen je transfer predsednika opštine Doljevac i kompletnog rukovodstva opštine u SNS, a potvrđen je i dogovor da Goran Ljubić bude nosilac liste SNS-a u Doljevcu zajedno sa (Aleksandrom) Vučićem", rekao je Stojiljković.

On je istakao da ne želi da sarađuje sa ljudima protiv kojih postoje i krivične prijave, poput one koja je 2014. godine podneta protiv Ljubića i još 18 ljudi, zbog pronevere budžeta opštine.

Stojiljković je najavio da će se zbog pritisaka kojima su nakon njegove odluke da napusti politiku SNS-a izloženi on i njegova porodica obratiti i pravosudnim organima.

On je rekao da pokretu Dveri pristupa, jer u njemu vidi istinskog borca protiv korupcije.

Predsednik pokreta Dveri Boško Obradović rekao je da se u skorije vreme očekuju i novi prelasci predstavnika SNS u Dveri u više lokalnih sredina.

"Ovo je početak kraja najveće političke prevare koja se zove Srpska napredna stranka", rekao je Obradović.

Prema njegovim rečima SNS ne samo da nije borac protiv korupcije, već u svoje redove prima one koji su njoj direktno učestvovali.

Obradović je istakao da SNS nije ispunila svoja obećanja i istakao da nema sudskih epiloga u procesima protiv korumpiranih političara ili tajkuna.

Stojiljković i Obradović pozvali su sve koji se, kako su rekli, protive takvom delovanju SNS-a da pristupe pokretu Dveri i tako se istinski uključe u obračun sa korupcijom.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

11 h

Podeli: