Tramp - prvi koji u kampanji koristi reč pi...

Konkord -- Donald Tramp nazvao je kolegu republikanca i rivala u predsedničkoj trci Teda Kruza "pi*kicom" tokom poslednjeg predizbornog skupa u Nju Hempširu.

Izvor: B92
Podeli
Foto: B92
Foto: B92

U pitanju je novi u nizu skandala kontroverznog milijardera, ali i prvi put u istoriji da jak pretendent na predsedničko mesto na javnom skupu upotrebi nepristojnu reč.

Tramp je ponovio reč koju je doviknula jedna žena iz publike, kada je govorio o Kruzovim stavovima o mučenju zatvorenika, takozvanom "voterbordingu".

Kako prenosi "Gardijan", Tramp nije štedeo ni Džeba Buša i Marka Rubija za koga je rekao da se "znojio kao pas" tokom poslednje debate.

"Pre neko veče, kada je bila debata, pitali su Teda Kruza ozbilno pitanje, šta misli o mučenju, da li je to ok. Mislio sam da će reći 'apsolutno', ali nije. Počeo je da priča, bio je zabrinut oko svog odgovora...", rekao je Tramp pre nego što ga je povikom "on je pi*kica" prekinula žena iz publike.

Tramp joj je rekao da ne bi trebalo da izgovara tako ružne reči, ali je zatim uz osmeh pozvao da to ponovo vikne "pošto on ne sme to da izgovara".

"Ne bi trebalo to da govorite, očekujem da to niko od vas ne govori", rekao je Tramp i napravio kratku pauzu pre nego što je dodao: "Rekla je da je pi*kica".

To je naišlo na odobravanje publike, koja je počela da skandira "Tramp, Tramp"

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 613 idi na stranu