Ubijen lovačkom puškom u selu kod Požarevca

U noći između subote i nedelje, u selu Prugovu kraj Požarevca ubijen je Darko Petrović (35), javljaju “Večernje novosti“.

Izvor: B92

Nedelja, 31.01.2016.

22:02

Default images
freeimages.com

Njega je usmrtila nepoznata osoba hicima iz lovačke puške. Zločin se dogodio oko ponoći, na pragu kuće Darkovog oca, iz koje je on krenuo ka svojoj kući koja se nalazi u istom dvorištu.

Čim je izašao iz kuće i stao na stepenište, na Darka su, iz mraka, ispaljena dva hica. On je pogođen u predelu srca i ramena sa ukupno šest dramlija, zbog čega je podlegao povredama na licu mesta.

Policija sumnja na više osoba, a u identifikaciji pravog krivca pomoći će snimci nadzorne kamere koja je montirana iznad prozora Darkove kuće i usmerena na ulaznu kapiju.

Pošto je istraga još u toku, policija ne želi da saopštava bilo kakve detalje o ovom slučaju, niti da se izjašnjava o identitetu mogućeg sumnjivca. Međutim, Darkov otac sumnja u jednu određenu osobu.

“Nastradali je odranije poznat policiji, pa sumnjamo da je ovaj napad delo nekoga s kojim je imao neke neraščišćene račune“, kaže za “Večernje novosti“ izvor iz istrage.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: