NS: Kombi "Zelenila" jurio preko 130 km/h (VIDEO)

Kombi novosadskog "Gradskog zelenila" snimljen je kako juri preko 130 km/h kroz Veternik, prenosi portal 021.rs.

Izvor: 021.rs

Ponedeljak, 18.01.2016.

11:37

NS: Kombi
Foto: Scrineshort/021.rs

Portal navodi da je snimak nastao u subotu 16. januara oko 13:45 časova u i da je uprava preduzeća nakon njihove dojave kaznila vozača.

Snimak divlje vožnje je zabeležio Novosađanin kojeg je prethodno pretekao kombi "Zelenila", pri čemu je prošao kroz "makazice".

"Mene je kombi obišao u Veterniku između stadiona FK "Veternik" i Reno kuće "Sekulić", pri čemu je uleteo u "makazice" vozačima koji su išli u susret. On je išao u pravcu Sajilova. Pojurio sam ga da to zabeležim. Tablice se na snimku loše vide, ali ni ja nisam siguran za zadnja dva slova NS:010CE. Opet, "Zelenilo" toliko kombija pa će se lako prepoznati", ispričao je ovaj Novosađanin za 021.rs.

On kaže da je kombi pratio oko minut dok nije napravio snimak, nakon čega je usporio, a vozilo je nestalo u daljini.

U JKP "Gradsko zelenilo" su za 021.rs saopštili da su na osnovu snimka koji su dobili, odmah formirali disciplinsku komisiju koja je ispitala ovaj slučaj i sankcionisali su vozača jer se jasno vidi da vozilo preduzeća pravi saobraćajni prekršaj.

"U najkraćem roku je provereno i utvrđeno o kom vozaču se radi i kojim vozilom je upravljao i on će, zbog ugrožavanja bezbednosti učesnika u saobraćaju, biti adekvatno kažnjen. Priroda posla "Zelenila" ne iziskuje potrebu za brzom vožnjom koja može da izazove pogubne posledice po živote građana i imovinu. Takve pojave moraju se u korenu saseći, kako bi se smanjio broj saobraćajnih nesreća", navode iz "Zelenila".

Iz ovog preduzeća su se zahvalili građaninu koji je snimio ovaj prekršaj 021koji ga je prosledio.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

35 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: