Jahjaga: 2016. će biti godina promena

Predsednica Kosova Atifete Jahjaga je u građanima Kosova poželela je za Novu godinu mnogo uspeha, blagostanja, mira, zdravlja i prosperiteta.

Izvor: B92

Četvrtak, 31.12.2015.

19:58

Default images
Foto: Beta, AP

"Godina koja se završava dokazala nam je da imamo još mnogo toga pred nama, još mnoga očekivanja koja treba da ispunimo. Međutim, ovo je bila godina koja nas je ujedinila u traženju jednog drugačijeg Kosova. Nismo se nikada predali, ni onda kada smo bili proterivani, a ni sada kada lista prioriteta raste", kazala je kosovska predsednica u novogodišnjoj poruci.

Jahjaga je rekla da nema nikakvu sumnju da će predstojeća 2016. biti "godina promena" i godina boljeg života za građane Kosova.

"Imamo nepokolebljive vrednosti, izvanrednu snagu i jasne principe. Oni će nastaviti da budu naš vodič i u ovoj godini", poručila je kosovska predsednica.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: