Pristiže pomoć za somborskog Foresta Gampa

Lazar Rišar, talentovani somborski maratonac bez prihoda za život, nekoliko dana nakon objave o njemu na Fejsbuku dobio je skoro sve što mu je nedostajalo.

Izvor: B92

Četvrtak, 31.12.2015.

18:07

Default images
Foto: Milan Stjepanoviæ

Osim ljubavi, dobio je odeću (majice, košulje, džempere, farmerke, jakne, veš), obuću (duboke cipele), sportsku opremu (dukseve, trenerke, patike), toplu posteljinu i peškire, sredstva za higijenu, ogrev (drva), hranu, frižider, sto i stolice, naočare...

Takođe, Lazar je sve što mu je bilo premalo ili preveliko složio u tri kutije i odneo u somborski Crveni krst.

Na njegovu adresu poslednjih dana stiglo je na desetine paketa, a na računu je prikupljena polovina sredstava (do sada preko 5.000 evra) za kupovinu skromnije kućice ili garsonjere u Somboru.

Ukoliko pomoć bude nastavila da pristiže ovim tempom, Lazarev problem biće rešen najkasnije za nekoliko sedmica.

Podsećamo, mladi sportista redovno, svakog jutra u pet časova trči svoju dnevnu 35-kilometarsku relaciju, od Sombora do Apatina i nazad.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

15 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: