Vučić: Gašićeva biografija? Ne razumem pitanje...

Premijer Aleksandar Vučić ponovio je u Beloj Palanci da će novi ministar odbrane biti postavljen u januaru, ali opet nije otkrio ko će to biti.

Izvor: Tanjug

Sreda, 30.12.2015.

13:16

Default images
Foto: Tanjug

Na pitanje novinarke TV N1 da li će biti objavljena biografija aktuelnog ministra Bratislava Gašića, kako je to, prema njenim rečima, odlučio Upravni sud, premijer je rekao da ne razume pitanje.

"Gašićeva biografija... Ja vas ne razumem. Ja imam beskrajno strpljenje i odgovaram na sva vaša pitanja, ali moram da vam kažem - ne razumem vaša pitanja...", rekao je premijer.

On je primetio da "biografija valjda treba da se objavi kada neko ulazi u vladu, a ne kada iz nje odlazi".

Upravni sud presudio je u korist pokreta "Dosta je bilo - Saša Radulović" i naložio Vladi Srbije da odgovori na osnovu kojih poslovnih referenci je ministar odbrane Bratislav Gašić u martu 2013. godine imenovan za predsednika Upravnog odbora Srbijagasa.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

106 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: