NS: Hapšenje zbog posedovanja droge i oružja

Policija iz Novog Sada uhapsila je mladića pod sumnjom da je proizvodio i prodavao drogu, kao i da je nedozvoljeno posedovao oružje i eksplozivne materije.

Izvor: Beta

Subota, 19.12.2015.

00:49

Default images

Pretreseni su stanovi osumnjičenog N.B. (25) na dve adrese, kao i vozila osumnjičenog, a policija je u njima pronašla oko 440 grama kokaina, 65 grama marihuane, 89 tableta sa liste droga, vagu za precizno merenje, opremu za pakovanje narkotika i novac za koji se pretpostavlja da je zarađen prodajom droge.

U stanu su nađeni nelegalni pištolj i municija, navodi se u saopštenju policije.

Dodaje se da su inspektori kriminalističke policije pronašli kod državljanina Crne Gore tablete sa liste droga, za koje sumnjaju da su kupljene od N.B.

Tokom akcije, narkotici su pronađeni kod još dve osobe, protiv njih će biti podnete krivične prijave za neovlašćeno posedovanje droga, a N.B. je u pritvoru po odobrenju nadležnog javnog tužioca, kome će biti doveden na saslušanje.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: