Predsednica HR primljena na doktorske studije

Predsednica Hrvatske Kolinda Grabar-Kitarović primljena je na poslediplomske doktorske studije politologije na zagrebačkom Fakultetu političkih nauka.

Izvor: B92

Ponedeljak, 30.11.2015.

22:49

Default images
Foto: Beta/AP, arhiva

Na rang listi koja je danas objavljena Grabar-Kitarović se nalazi na trećem mestu, sa 22,47 bodova, a kandidati koji su ispred nje imaju 23,20, odnosno 22,59 bodova. Na odabranom smeru Međunarodni odnosi Grabar-Kitarović je prvoplasirana.

Predsednica ima rok od tri dana od dana objave liste da se upiše na doktorske studije.

Prijave za upis doktorskih studija primale su se do 20. novembra.

Portal Indeks. hr je objavio da je predsednica prošle sedmice obavila intervju kojim se, među ostalim, proverava motivacija kandidata za studije koje traju tri godine, odnosno pet godina za "part-time" studente.

Školarina iznosi 60.000 kuna (7.860 evra).

Grabar-Kitarović je kao kandidatkinja Hrvatske demokratske zajednice izabrana za predsednicu države početkom ove godine. Mandat predsednika Hrvatske traje pet godina.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare

5 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: