Vlasnik "Kurira" daje izjavu u policiji

Vlasnik "Kurira" Aleksandar Rodić je trenutno u policiji i daje izjavu povodom krivične prijave koju je podneo protiv biznismena Miroslava Bogićevića.

Izvor: B92

Ponedeljak, 30.11.2015.

17:44

Default images
Foto: Tanjug, arhiva

Kako saznaje B92, Rodić u policiji daje izjavu u svojstvu građanina.

Rodić se odazvao pozivu Službe za borbu protiv organizovanog kriminala oko 16.30 i, u prisustvu advokata, daje izjavu u svojstvu građanina.

Bogićević je Rodića optužio za reketiranje. Opširnije u posebnoj vesti.

Premijer Srbije Aleksandar Vučić juče je u policiji saslušan na poligrafu o optužbama dnevnog lista Kurir da je učestvovao u iznudi i ucenama bivšeg direktora tog lista Aleksandra Kornica.

Ministar policije Nebojša Stefanović je rekao da je "premijer prošao poligraf".

Bivši direktor "Kurira" Aleksandar Kornic je juče bio u policiji na saslušanju, a odbio je poligraf, izjavio je ministar unutrasnjih poslova Nebojša Stefanović.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

23 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: