KŠ: Samoubistvo žene skokom sa zgrade bolnice

Beživotno telo pacijentkinje D. D.(45) kruševačke bolnice pronađeno je u sredu oko 18 sati u krugu ove zdravstvene ustanove, saznaju “Večernje novosti”.

Izvor: B92

Četvrtak, 12.11.2015.

10:14

Default images

Prema prvim informacijama, nesrećna žena koja je godinama imala psihijatrijskih problema izvršila je samoubistvo, najverovatnije skočivši sa četvrtog sprata bolničke zgrade gde je smešteno Interno odeljenje.

Za sada nema sumnjivih okolnosti u vezi sa ovim slučajem.

Izvor “Večernjih novosti” navodi da je pacijentkinja u sredu primljena u bolnicu jer je pokušala sebi da preseče vene i to nije, na žalost, bio njen prvi pokušaj da sebi presudi.

U bolnici je, prema nezvaničnim informacijama, u sredu je zbrinjavana pošto je bila u komatoznom stanju usled gubitka veće količine krvi.

Očekuje se da ocenu o ovom slučaju da i Komisija za unutrašnju proveru kvaliteta rada, koja se formira među lekarima koji nisu neposredno povezani sa ovim slučajem.

Prema nezvaničnim informacijama, pokojnica je poreklom iz sela Garevina kod Aleksandrovca, samohrana je majka dvoje dece.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: