"Pre katastrofe nije bilo poziva u pomoć"

Osoblje ruskog aviona koji se srušio na Sinajskom poluostrvu nije uputilo poziv u pomoć pre nego što je došlo do rušenja aviona, piše BBC,

Izvor: B92

Subota, 31.10.2015.

22:29

Default images
Foto: printscreen

Ruski mediji objavili su prve snimke sa mesta gde se srušio putnički avion na Sinaju, a zvaničnici su potvrdili sa su pronađene obe crne kutije.

Prema najnovijim podacima pilot srušenog aviona nije delio nikakve informacije o poteškoćama prilikom leta, a komunikacija sa kontrolom leta se odvijala normalno sve do trenutka tragedije, prenosi BBC.

To je saopštio egipatski ministar vazduhoplovstva Hosam Kamal.

Analiza i druge crne kutije je takođe pokazala da se između aviona i kontrole leta komunikacija sve vreme odvijala normalno. Egipatske vlasti saopštile su da su otkrile crnu kutiju ruskog aviona koji se srušio na Sinaju s 224 putnika i članova posade, saopšteno je u Kairu.

Rusko ministarstvo saobraćaja odbacilo je medijske navode da su ruski putnički avion, koji se rano jutros srušio na Sinaju, oborili teroristi.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

24 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: