BG: Struja ubila mladića, jedan teško povređen

Na Savskom trgu u Beogradu madić od 19 godina poginuo je od strujnog udara, dok je drugi povređen i sa opekotinama prebačen u Urgentni centar na reanimaciju.

Izvor: Tanjug

Subota, 31.10.2015.

09:23

Default images

"Intervenisale su dve ekipe Hitne pomoći i vatrogasci, koji pretpostavljaju da je obojicu struja udarila, dok su bili na krovu jednog železničkog vagona, jer je tamo jedan ostao spržen, pa su vatrogasci tražili da se pre intervencije isključi struja duž pruge", rekla je portparolka Hitne pomoći Nada Macura.

Tokom noći, u dve saobraćajne nesreće povređne su još dve osobe.

U prvoj, koja se dogodila u Ulici cara Dušana, muškarac od 32 godine zadobio je tupu povredu glave i istegnuće vrata i prevezen je u Urgentni centar.

U drugom udesu u ulici Draže Pavlovića, na Paliluli, lakše je povređena devojka od 29 godina, kojoj je istegnut vrat. Ona je posle ukazane pomoći, odbila prevoz u bolnicu.

Ekipe Hitne pomoći su tokom noći imale ukupno 110 intervencija, od kojih 23 na javnom mestu, a bio je nešto povećan broj poziva psihičkh bolesnika.

Tokom proteklog dana bilo je mnogo intervencija ukupno, 169, od kojih 61 na javnom mestu, kazala je Macura.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: