Vulin: Zbog SPS-a mi je žao što nema izbora

Ministar za rad Aleksandar Vulin izjavio je da mu je žao što uskoro neće biti izbora, naročito kada gleda neke funkcionere SPS kako se ponašaju.

Izvor: B92

Subota, 31.10.2015.

23:17

Default images
Foto: Tanjug

U intervjuu za list Blic, Vulin je potvrdio da misli na funkcionera SPS-a Branka Ružića koji je na društvene mreže postavio zajedničku fotografiju sa jednim navijačem koji je u direktnom prenosu utakmice Srbija - Albanija u Beogradu uzvikivao pogrdne parole na račun premijera Aleksandra Vučića.

"Ružić Smatra da je dobar čovek neki huligan koji vređa predsednika vlade čiji ste deo i koalicije čiji ste deo. Onda nije loše da se ide na izbore pa neka vam to bude platforma. Ali onda to radite kao opozicija, a ne sa udobne pozicije potpredsednika vladajuće partije. Da, šteta je što nema izbora", rekao je Vulin.

On je dodao da nije tajna da Srbija sprema prihvatne centre za migrante ali je i dodao da, uprkos tome što kroz Srbiju svakodnevno prolazi na hiljade izbeglica, smeštajni kapaciteti su prazni.

"Ne žele da se zadržavaju ovde. Ali kako bude dolazila zima, zadržavaće se duže a mi moramo biti spremni na to. Dakle, nema nikakve tajnosti", rekao je Vulin i dodao da nije važno da li će to biti neka kasarna ili hotel već samo da je uz autoput, što manje u naseljenom mestu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

31 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: