BG: Uhapšen zbog krađe automobila

MUP je saopštio da je policija u Beogradu uhapsila I.S. (38) zbog sumnje da je od početka 2014. godine do oktobra 2015. ukrao 12 automobila.

Izvor: Beta

Petak, 30.10.2015.

18:30

Default images

Policija sumnja da je I.S. od početka 2014. do oktobra 2015. godine sa parkiranih automobila skidao poklopce rezervoara, na kojima se nalazi brava za ključ, na osnovu koje je pravio originalne ključeve i pomoću njih krao automobile, a neke je uz pomoć saizvršioca šlepao.

Dokumentaciju tih automobila je falsifikovao i prodavao ih, dok je druga vozila rastavljao u delove ili ih držao na parkinzima radi daljeg falsifikovanja i prodaje.

Policija je pronašla šest ukradenih vozila i vratila ih vlasnicima, a prilikom pretresa stana i drugih prostorija osumnjičenog, policijski službenici pronašli su ključeve automobila, alat za izradu ključeva i predmete koji potiču iz drugih vozila za kojima se još traga, piše u saopštenju.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: