BG: Drugi put za mesec dana pala fasada sa zgrade

Deo fasade sa zgrade u Fruškogorskoj ulici u Beogradu, pao je u četvrtak oko 11.00 i to drugi put za mesec dana, pišu “Večernje novosti“.

Izvor: Veèernje novosti

Petak, 30.10.2015.

13:33

Default images

Na svu sreću, niko nije povređen, ali je stradao automobil koji je tu bio parkiran.

Malter koji je otpao sa četvorospratnice razbio je zadnje staklo na "dačiji logan" i zatrpao deo ulaza u zgradu.

“Strašno, drugi put pada fasada, a niko ništa ne preduzima. Prošlog puta je otpalo manje parče i palo na trotoar, a sada je razlupalo kola. Mogao je neko da pogine...“, kaže jedan od stanara za “Večernje novosti“.

Stanari su obavestili nadležne i počistili šut ispred ulaza. Ipak, automobil je ostao tu, jer ne pripada nikome od žitelja ove ulice.

Grad će nakon izmene Zakona o stambenim odnosima, zajedno sa stanarima učestvovati u obnovi spoljnjeg zida zgrada. Za tu namenu biće izdvajeno od 20 do 30 odsto sredstava, dok će ostatak radova finansirati sami građani.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare

4 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

23 h

Podeli: