NS: Uklonjeni grafiti "Vojvodina = Katalonija"

"Antigrafiti jedinica" novosadskog JKP "Gradsko zelenilo" uklonila je sedam grafita "Vojvodina = Katalonija" na pet mesta u Novom Sadu.

Izvor: Beta

Sreda, 30.09.2015.

21:15

Default images
foto: 021.rs

"Grafiti su osvanuli u sredu ujutru, a radnici Gradskog zelenila, po prijavi građana, odmah su izašli na teren i prekrečili ih. Vandali su natpise ispisali uz pomoć šablona. "Gradsko zelenilo" kaže da je posao obavilo u najkraćem mogućem roku, kako bi Novi Sad bio "ono što vekovima jeste - grad ljubavi i tolerancije", saopštilo je "Gradsko zelenilo".

U Novom Sadu i u više drugih gradova Vojvodine danas su ispisani grafiti "Vojvodina=Katalonija". Kao autor grafita na kojima su i tri zvezde s grba Vojvodine, potpisana je "Mlada Vojvodina".

Na regionalnim izborima u Kataloniji, koji su održani u nedelju, većinu u regionalnoj Skupštini osvojile su stranke koje se zalažu za nezavisnost te najbogatije španske autonomne pokrajine.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

22 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: