U Beču uručene donacije Svilajncu

U gradskoj većnici u Beču je uručena donacija komunalnih i vatrogasnih vozila koju su predstavnici ovog grada uručili opštini Svilajnac.

Izvor: B92

Ponedeljak, 31.08.2015.

20:04

Default images

Uručeni su jedno vatrogasno vozilo, dva komunalna vozila za odnošenje smeća i mobilijar za vrtić.

U ime Grada Beča donaciju su uručili g-đa Renate Brauner, zamenica gradonačelnika i član Gradskog veća Grada Beča zadužena za finansije, privrednu politiku i bečka gradska preduzeća, a primopredaji su prisustvovali i g-din Kristijan Oksonič (Christian Oxonitsch), član Gradskog veća Grada Beča zadužen za obrazovanje, omladinu, informisanje i sport kao i g-đa Uli Sima (Ulli Sima), član Gradskog veća Grada Beča zadužena za ekologiju i g-đa Anica Macka-Dojder odbornica skupštine grada Beča i poslanica pokrajinske skupštine pokrajine Beč.

Predsednik opštine Svilajnac Predrag Milanović primio je donaciju za Svilajnac i istakao je da ovo još jedna u nizu donacija prijatelja opštine Svilajnac nakon prošlogodišnjih poplava:

„Ponosan sam što Svilajnac ima prijatelje među najvećim evropskim gradovima. Mi zbog prošlogodišnje poplave nemamo mogućnosti da nabavimo sami ova vozila tako da nam je ova donacija od izuzetnog značaja, a doprineće svakako većoj bezbednosti građana Svilajnca i poboljšanju usluga komunalne i vatrogasne službe našeg grada. Takođe, pokušaćemo da produbimo saradnju naša dva grada i na drugim nivoima i projektima“ – objašnjava Milanović.

Ova vozila narednih dana stižu u Svilajnac, a osim Svilajncu vozila su uručena i opštinama Paraćin i Kladovo.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: