BG: U sudaru dva autobusa 26 povređenih

U Urgentni centar primljeno je 26 povređenih u sudaru dva autobusa u Beogradu, a jedna žena zadržana je na intenzivnoj nezi zbog težih povreda.

Izvor: B92

Petak, 07.08.2015.

13:00

Default images
foto: RTS

Portparol Urgentnog centra Aleksandra Berić rekla je agenciji Beta da dijagnostika i pregledi povređenih još traju, a neki pacijenti pušteni na kućno lečenje.

"Jedno dete rođeno 2013. godine zadobio je lakše povrede. Zbog dalje dijagnostike prebačeno je u Institut za majku i dete", kazala je Berić.

Sudar se dogodio nešto posle podneva, na beogradskoj opštini Palilula, na Slanačkom putu kod Toplane.

Kako je za B92 rečeno u Dispečerskom servisu GSP, do nesreće je došlo oko 12.10, a sudarili su se autobusi na liniji 35, jedan autobus pripada GSP, a drugi privatnom prevozniku.

Prema prvim informacijama, autobus privatnog prevoznika je prešao u suprotnu kolovoznu traku i udario u autobus GSP.

Oba vozača su povređena, prva pomoć im je ukazana na mestu udesa i nisu prevezeni u neku od zdravstvenih ustanova.

Hitna pomoć je na mesto udesa poslala šest lekarskih ekipa.

Član Gradskog veća Dragomir Petronijević u svom saopštenju naveo je da su se sudarili autobus privatnog prevoznika koji se nalazi u sistemu GSP-a na liniji 35 i još jedno vozilo javnog gradskog prevoza koje se kretalo ka centru grada.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

56 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: