Rašković Ivić: Poslednji pokušaj da se DSS uništi

Predsednica DSS-a Sanda Rašković Ivić je predlog palilulskog odbora da se ona isključi iz DSS-a ocenila kao poslednji pokušaj da se ta stranka uništi.

Izvor: B92

Petak, 31.07.2015.

17:41

Default images
Foto: Beta

Osim toga, Rašković Ivić je za Tanjug izjavila da je ta odluka doneta kako bi se taj odbor zaštitio od eventualnih sankcija za loš rad.

"Tu ima i želje za vlastitim spasavanjem, jer je to odbor koji je loše radio. U Paliluli, koja ima 130.000 stanovnika, nije uspeo da pređe cenzus na poslednjim izborima. Oni na neki način unapred žele da se odbrane od sankcija koje bi trpeli zbog lošeg rada po principu napad je najbolja odbrana", rekla je Rašković Ivić.

Opštinski odbor Demokratske stranke Srbije Palilula je ranije u toku dana predložio disciplinskoj komisiji te stranke da isključi Sandu Rašković zbog kršenja Statuta DSS-a.

Predsednica DSS-a nije isključila ni mogućnost da iza odluke o njenom isključenju leže i drugi razlozi.

"Mislim da i neki od njih u tom odboru sprovode neku tuđu politiku, politiku Srpske napredne stranke, koja stoji iza svih turbulencija koje su se desile u DSS", zaključila je Rašković Ivić i poručila da ne beži od odluka koje bi mogla da donese Disciplinska komisija stranke.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

11 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: