Gašić: Lokalni izbori možda u decembru

Nekoliko visokih funkcionera SNS je delegatima izborne skupštine stranke u Vranju poručilo da se "spreme da pobede u decembru", piše portal Južne vesti.

Izvor: Južne vesti
Podeli

Pored potpredsednika Izvršnog odbora SNS Vranjanca Dragana Stevanovića Bosketa, istu stvar je poručio i jedan od najbližih saradnika Aleksandra Vučića, potpredsednik stranke i ministar odbrane Bratislav Gašić.

"Kada pobedite u decembru nemojte da čekate predsednika sa rupama na ulicama, vanpijačnom prodajom i pokvarenim klima uređajima u skupštinskoj sali", rekao je sinoć Gašić.

Međutim, upitan da prokomentariše informaciju o izborima koje su pomenuli i on i nekoliko najviših partijskih funkcionera, Gašić se delimično ogradio.

"Kao datum se pojavio 20. decembar, za lokalne i pokrajinske izbore, ali to nije sigurno još", rekao je Gašić za Južne vesti.

Sa druge strane, novinari koji su prisustvovali celom skupu tvrde da decembar nije pominjan kao mogućnost, već kao izvesnost.

"Nisam shvatio da se o izborima u decembru govorilo kao o moćnosti, već kao "gotova stvar", kaže novinar "OK radija" Aleksandar Stojković.

Poslednji redovni lokalni izbori u Srbiji su održani 6. maja 2012. godine.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 214 idi na stranu