Vučić Rami, Rama Vučiću preko Tvitera o fudbalu

Premijer Srbije Aleksandar Vučić ocenio je da je presuda sportskog suda u Lozani u "slučaju dron" nepravedna i da je "žrtva kažnjena".

Izvor: B92

Petak, 10.07.2015.

12:33

Default images
Foto: Beta, AP

Vučić je na zvaničnom Tviter nalogu premijera naveo da se "evropska pravda, po zna koji put pretvorila u svetsku nepravdu".

Vučić je u "odgovoru" na radovanje albanskog kolege Edija Rame povodom odluke suda u Lozani naveo i da su oni koji su izazvali incident na utakmici reprezentacija Srbije i Albanije u Beogradu nagrađeni, a da je žrtva kažnjena.

"Odluka suda u Lozani sramota je za pravo, pravdu i predstavlja uvredu za sve normalne ljude", naveo je Vučić.

Vučić je sat vremena kasnije objavio novi tvit, u kome je poručio da će "Srbija pobediti bez dronova ili bilo čije pomoći u srcu Tirane".
Kasnije je dodao "i u Elbasanu".

Usledio je i odgovor Rame koji je objavio dva tvita.

"U Albaniji, moj dragi prijatelju, tog dana će pobediti ko bude igrao bolji fudbal, tako da nikad ne reci “mi ćemo pobediti” jer ništa ne zavisi od tebe", istakao je Rama i dodao:

"Osim toga, utakmica će biti odigrana u Skadru, gde ćeš biti dočekan kao moj počani gost kako bismo mogli da zajedno aplaudiramo pobednicima", naveo je albanski premijer. Rama je u svom tvitu ranije napisao: "To je evropska pravda! Tri boda za crveno-crne u Beogradu, a posle toga se nije oglašavao.

Sud za spotsku arbitražu u Lozani (CAS) dodelio je Albancima službenu pobedu 3:0 sa prekinutog meča protiv Srbije u Beogradu u oktobru, a Srbiji oduzeo tri boda.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

176 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: