Preminuo sin Džozefa Bajdena

Najstariji sin američkog potpredsednika Džozefa Bajdena - Bo Bajden (46) umro je od posledica tumora na mozgu, saopštila je danas njegova porodica.

Izvor: B92

Nedelja, 31.05.2015.

09:26

Default images
Foto: Beta/AP, arhiva

On je služio u Iraku kao advokat Nacionalne garde Delavera, a na medicinskom tretmanu bio je u Medicinskom centru Valter Rid, u pregrađu Vašingtona. Za sobom je ostavio suprugu Hale i dvoje dece Nataliju i Hantera.

Bo Bajden je bio popularan demokrata na istočnoj obali države Delaver i očekivalo se da će pratiti svog oca na nacionalnoj političkoj sceni, prenosi AFP.

Nacionalnoj gardi se pridružio 2003. godine kao opšti sudija ili vojni advokat i raspoređen je u Irak 2008. godine, dok je njegov otac vodio kampanju da postane potredsednik u administraciji Baraka Obame.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare

4 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: