Niš: Maloletnik izbo trojicu u tuči

Nišlija N. S. (17) uhapšen je zbog pokušaja ubistva na Nišavskom keju jer je nožem izbo trojicu mladića u amfiteatru pored Nišave, prenosi “Blic”.

Izvor: B92

Subota, 30.05.2015.

18:28

Default images

Kako se navodi, on je dvadesetogodišnjeg V. S. (20) tri puta ubo nožem u leđa i naneo mu povrede opasne po život.

Njegovi prijatleji J. D. (19) i N. P. su lakše povređeni.

“Povređeni mladić je operisan I sada je dobro. Doveden je sa teškim telesnim povredama, jer je imao više uboda u grudi. Operisan je i sada je u stabilnom stanju”, rekao je Marko Čelar, dežurni lekar na Klinici za grudnu hirurgiju.

Prema prvim saznanjima istrage, maloletni napadač i momci koje je izbo nisu se poznavali niti su imali neki nerašćišćeni sukob.

Kako “Blic” ističe, na saslušanju pred istražnim organima N. S. je priznao da je nožem ubo trojicu mladića, a kao svoju odbanu je naveo da su V. S i njegovi drugovi izazvali tuču.

Nož kojim je povredio mladiće je bacio u Nišavu.

Policajci su priveli i dvojicu njegovih prijatelja jer su učestvovali u tuči, a protiv maloletnika i još jednog mladića biće podnete krivične prijave zbog nasilničkog ponašanja i učestvovanja u tuči.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: