Start multikongresa Serbian Visions

Beograd -- "Serbian Visions", prvi multikongers u Srbiji, održaće se tokom subote i nedelje od 10h do 20h u hotelu Radison blu old mil u Beogradu.

Izvor: B92
Podeli

Prvi multikongres ove vrste u Srbiji biće održan kao velika vikend manifestacija sa 60 dvočasovnih manjih manifestacija koje obuhvataju preko 10 tamatskih celina: ljudska prava, ekonomija, obrazovanje, kultura, zdravlje, zaštita životne sredine, EU integracije, bezbednost, inovacije, kao i druge segmente koji čine viziju za bolju budućnost Srbije.

Organizator ove manifestacije je Nemačko-srpsko privredno udruženje (DSW) u saradnji sa Privrednom komorom Srbije (PKS).

"Serbian Visions" predstavlja specifičan koncept okupljanja organizacija civilnog sektora i privrede na jednom mestu sa ciljem jačanja uloge civilnog društva u zemlji i stvaranja povoljnijeg privrednog ambijenta, kroz davanje doprinosa važnim razvojnim segmentima društva.

Menifestacije se smenjuju u dvočasovnom taktu u svih 6 konferencijskih sala hotela. Ispred hotela na trideset štandova i infopultova nudi se mogućnost dobijanja dodatnih informacija od strane izlagača predstavnika privrede i nevladinih organizacija. Informacije vezane za dodatnu edukaciju, osiguranja, filantropiju, stipendije, start up uslove, franšizu i aktuelne projekte kao što je dualno obrazovanje i zaštita životne sredine.

Ulaz za građane je besplatan i sale se popunjavaju dok ima mesta. Nije potrebno da se predhodno prijavite a program se nalazi na sajtu: http://www.serbian-visions.rs/program

60 manifestacija, 30 izlagača i preko 10 tematskih celina i pregršt informacija nude preko 100 razloga za dolazak na prvi multikongres u Srbiji.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 211 idi na stranu