Gašić novinarki:Što niste član SNS?

Ministar odbrane Bratislav Gašić pitao je na konferenciji za medije novinarku lokalne TV Vranje zašto ona nije član SNS, prenosi portal JUGpress.

Izvor: Jugpress

Petak, 01.05.2015.

16:14

Default images
foto: Tanjug

Gašić je, na pitanje novinarke da li može da postavi pitanje, odgovorio pitanjem “a vi ste?“.

Nakon njenog odgovora da je novinarka TV Vranje Gašić je pitao “pa što niste vi član Srpske napredne stranke?“.

Na njeno pitanje šta misli, kao čovek koji je i vlasnik televizije, o najavljenoj privatizaciji vranjske televizije, Gašić je odgovorio da ta televizija treba da se privatizuje i da treba da je kupi neko od naprednjaka.

“Mislim da treba da se privatizujete , da se oslobodite političkog pritiska koji vi u Vranju imate. Ja sam čitav svoj radni vek, 27 godina privatnik. Nijedan dan nemam u državnoj službi . Zato imam i najmanju platu od svih ministara. Da li će neko da vas kupi, zavisi od toga šta nudite, kakav program i kakav kvalitet opreme imate. Ja sigurno neću biti taj, ali bih voleo da među ovim ljudima sedi neko ko će da kupi vranjsku televiziju“, rekao je Gašić u prostorijama SNS u Vranju.

Gašić je, pre i posle boravka u stranci, posetio fabriku “Jumko“ i kasarnu u Surdulici.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

13 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: