Nikolić ispratio bajkere u Rusiju

Beograd -- Predsednik Srbije Tomislav Nikolić razgovarao je s predstavnicima Moto-asocijacije Srbije (MAS), povodom vožnje "Rusija moto-tur 2015".

Izvor: Beta
Podeli

Na turi Beograd-Moskva-Beograd predstavnici te asocijacije će učestvovati od 4. do 16. maja.

Kako se navodi u saopštenju iz kabineta predsednika Republike, Nikolić je poželeo predstavnicima MAS-a srećan i bezbedan put u Moskvu i dodao da MAS ima obavezu, kao najveća asocijacija te vrste u Srbiji, da uči mlade motocikliste o važnosti bezbednosti u saobraćaju.

Predstavnici MAS su zahvalili predsedniku Srbije na prijemu i istakli da im je njegova podrška posebno važna i da će na put u Moskvu krenuti s još većom motivacijom znajući da imaju podršku predsednika.

MAS je nacionalna moto-asocijacija osnovana pre 20 godina i koja poslednje dve decenije u kontinuitetu okuplja 45 moto-klubova iz svih delova zemlje i regiona (Srbija, Republika Srpska i Bugarska).

Rusija moto-tur 2015 je put od 6.500 kilometara, na koji će četvorica motociklista krenuti 4. maja. Tokom vožnje, koja će trajati 12 dana, predstavnici MAS će proći kroz Mađarsku, Poljsku, Belorusiju i Rusiju. A potom će se preko Estonije, Letonije, Litvanije, Češke i Mađarske vratiti u Srbiju.

U Moskvi će ih sačekati predstavnici ruskog moto-kluba Noćni vukovi, nakon čega će zajedno prisustvovati Vojnoj paradi povodom Dana pobede 9. maja.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 182 idi na stranu