Vučić: Hvala na strpljenju

Koceljeva -- Premijer Srbije Aleksandar Vučić otvorio je novoizgrađeni most kod Koceljeve na državnom putu Šabac-Valjevo, koji se urušio u prošlogodišnjim poplavama.

Izvor: Tanjug
Podeli

U razgovoru sa okupljenim građanima, Vučić im je zahvalio na strpljenju, razumevanju i podršci i rekao da će zbog toga biti podignuto još mnogo mostova poput ovog kod Koceljeve, istakavši da je u ovom trenutku veći optimista po pitanju privrednog oporavka Srbije, s obzirom da su ekonomski pokazatelji bolji nego što se nadao.

Most je dužine blizu 60 metara, a širok je oko 13 metara.

Njegovim otvaranjem ponovo je uspostavljen saobraćaj na deonici puta kojom je ranije prolazilo više od 2.000 vozila dnevno.

U majskim poplavama u opštini Koceljeva uništeno je deset mostova i propusta.

"Verujem da će Vojvođani znati da izaberu"

Premijer Aleksandar Vučić kaže da raspisivanje pokrajinskih izbora nije pitanje za njega nego za druge nadležne organe, ali da veruje da će građani Vojvodine znati da izaberu svoju budućnost na tim izborima.

Vučić je u Koceljevi, upitan kad će biti raspisani pokrajinski izbori, odgovorio da je to pitanje za neke druge nadležne organe, ali i dodao da se ti izbori približavaju.

"Ušli smo ili ulazimo u izbornu godinu, da li će izbori biti dva ili tri meseca pre ili kasnije, to je svejedno, ali mislim da će ljudi u Vojvodini znati da izaberu svoju budućnost", rekao je Vučić.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 182 idi na stranu