"Prijave protiv Mirovića i Čačića"

Novi Sad -- Vladimir Ješić je izjavio da će podneti krivičnu prijavu protiv potpredsednika SNS-a Igora Mirovića i zamenika predsednika opštine Beočin Milana Čačića.

Izvor: Beta
Podeli

Mirović i Čačić su ranije tokom dana na stranačkoj konferenciji za novinare SNS-a u Novom Sadu prethodno optužili Ješića da je istukao Čačića.

Čačić je rekao da ga je Ješić udario "dva-tri puta pesnicom" i da mu je u tome pomogao "momak odeven u crno".

Ješić je za agenciju Beta rekao da je to "notorna laž" i dodao da postoje snimci sigurnosnih kamera koji dokazuju da Mirović i Čačić "lažu".

"Sve što su slagali, moraće da dokažu na sudu", rekao je Ješić.

Milan Čačić je prethodno rekao da se incident desio sinoć, na putu za Andrevlje, deo Fruške gore na kojem se nalazi hotel u vlasništu Pokrajinske vlade.

On je naveo da je krenuo u hotel na večeru, zajedno sa jednim prijateljem. On je pokazao novinarima fotografije na kojima se vide povrede od udarca, za koje je tvrdio da su snimljene nakon incidenta.

Podsećamo: U borbu za vlast u Inđiji, obeleženu incidentima, uključila se i policija, a ceo slučaj je postao i centralna politička tema i u Beogradu.

Vladimir Ješić je ocenio da je Mirovićeva i Čačićeva "izmišljena priča" pokušaj SNS-a da skrene pažnju javnosti sa činjenice da su "batinaši" te stranke napali njega juče popodne u Inđiji.

"Policija u Inđiji je identifikovala napadača na mene i utvrdila da iza tog napada stoji upravo SNS", rekao je Ješić i dodao da SNS uz pomoć policajaca iz Beograda pokušava to sada da zataška.

Napad na Vladimira Ješića je laž koja je podmetnuta građanima kako bi se stvorila panika u Inđiji, navodi se u saopštenju Srpske napredne stranke.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 136 idi na stranu