"Nema nove istrage o helikopteru"

Iz kabineta predsednika Srbije rečeno je za list Danas da predsednik Tomislav Nikolić neće pokretati novu istragu o padu vojnog helikoptera.

Izvor: B92

Ponedeljak, 06.04.2015.

20:07

Default images

Novinari beogradskog lista su se Predsedništvu obratili s pitanjem da li će Nikolić kao vrhovni komandant vojske zatražiti novu i nezavisnu istragu o padu vojnog helikoptera u kome je stradalo sedam osoba.

“Predsednik Tomislav Nikolić neće pokretati novu i nezavisnu istragu o padu helikoptera nakon objavljenih izveštaja dve komisije o tom događaju, niti postoji razlog zbog čega bi on to radio“, navodi se u odgovoru koji je "Danas" objavio na svom sajtu.

"Danas" je isto pitanje poslao i kabinetu premijera Aleksandra Vučića, iz koga je rečeno da se obrate Ministarstvu odbrane, odakle je stigla nezvanična informacija da do sada nije bilo reči o pokretanju nove istrage.

Tužilaštvo sprovodi predistražnje radnje u istrazi o padu vojnog helikoptera, a izjave bi uskoro trebalo da daju najviši oficiri VS i ministar odbrane.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

39 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: