"O otmici sa vlastima Francuske"

Istraga o otmici devojčice u Beogradu biće nastavljena u saradnji sa francuskim vlastima, rekao je ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović.

Izvor: Tanjug

Petak, 13.03.2015.

20:12

Default images

On je na RTS istakao da tek treba ustanoviti koji su bili motivi otmice i zašto je oteto baš to dete, dodajući da su otmičari imali pasoš sa slikom deteta, ali još uvek nije utvrđeno da li je na fotografiji baš ta devojčica, ili neka koja joj je slična.

Stefanović je naveo da su pasoši, koji su posedovali otmičari bili pravi.

Ministar smatra da su oni želeli najkraćim putem da izađu iz zemlje, pa su se uputili prema Mađarskoj, a pretpostavlja se da im je krajnji cilj bila Francuska, što tek treba utvrditi.

“Zatvorili smo sve izlaze sa autoputa i zabranili propuštanje vozila koja imaju decu, pa je brzom zajedničkom akcijom saobraćajne i pogranične policije, devojčica pronađena kod Šimanovaca, a otmičari uhapšeni i oni će snositi svu krivičnu odgovornost“, kazao je Stefanović.

Dvogodišnja devojčica oteta je danas oko 13 časova u beogradskom naselju Braća Jerković. Ona je pronađena nakon dva sata policijske potere, a otmičari su uhvaćeni.

Otmičari su kolima pokušali da probiju naplatnu rampu na auto-putu ka Šidu nakon čega se vozilo zaustavilo.

Devojčica je pronađena kod Šimanovaca.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare

4 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: