Krivične zbog lažnih putnih naloga

Policija je podnela krivične prijave protiv 10 lica iz Užica, Čajetine i Sevojna zbog sumnje da su izvršili krivično delo zloupotrebe položaja odgovornog lica.

Izvor: B92

Sreda, 31.12.2014.

18:32

Default images

Takođe, krivične prijave su podnete i protiv četiri osobe iz Užica i Čajetine zbog zloupotrebe položaja odgovornog lica i falsifikovanja službene isprave.

Kako je saopšteno danas iz Policijske uprave Užice, sva pomenuta lica zaposlena su kao vozači u Zdravstvenom centru Užice.

Sumnja se da su oni tokom poslednje tri godine iskorišćavanjem svog položaja sačinjavali naloge za službena putovanja sa neistinitim podacima, na osnovu kojih su sebi neosnovano naplaćivali dnevnice i pribavili sebi protivpravnu imovinsku korist u iznosu od oko 693.000 dinara.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

20 h

Društvo

Roditelji, hitan apel

Tokom noći više maloletnih osoba zbrinuto je zbog teške alkoholisanosti, saopštila je beogradska služba Hitne pomoći.

10:58

21.4.2024.

1 d

Podeli: